BLIR MAN NÅGONSIN HELT REDO?

Jag har som jag nämnt tidigare fått rätt stort behov av att boa nu inför lillebrors ankomst. Kanske inte så konstigt med tanke på att han faktiskt är beräknad att komma nästa månad, bara några veckor bort. Jag har inte känt någon stress eller behov av det tidigare men senaste veckan har det stressat mig något enormt av att inte ha haft något färdigt i princip. Nu är iallafall alla kläder tvättade, även de få plagg som jag köpt nytt. Lillebror får ärva det mesta & av erfarenhet vet jag att man får ett o annat plagg av alla som kommer & besöker oss när lillebror väl kommit sedan.

Jag har under en längre tid sökt efter begagnat bedsidecrib till lillebror men inte fått tag i något så idag beställde jag hem ett med tillbehör. Eftersom Wiggo kommer in till oss på natten/morgonen kommer jag inte våga ligga & amma lillebror i sängen första tiden så ett bedsidecrib har vart ett måste för att jag inte ska behöva gå upp flera gånger per natt för att amma i soffan exempelvis. Liggamma fungerade dessutom väldigt bra med Wiggo & vi kunde somna om igen. Med ett bedsidecrib vid min sida av sängen kan lillebror sova kvar i sin säng & jag i min samtidigt som vi ammar.

Nästa vecka börjar Wiggo på dagis igen, då är min plan att jag ska fixa iordning det mesta här hemma. Hämta hem babyskyddet, fixa allt annat här hemma så vi är helt redo att hämta hem lillebror. Tänk att vi snart är tvåbarnsföräldrar. Även om alla förberedelser snart är klara så vet jag inte; Blir man någonsin helt redo att bli förälder igen? Tvåbarnsmamma, kommer jag fixa det? Hur mycket skiljer det på ett och två barn ? Så många tankar som snurrar & enda sättet att få svar på alla frågor är att hämta hem lillebror & börja livet som en komplett familj <3

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229