Biverkningar av behandlingen

Här har ni en person som är trött & sliten. Ge mig semester, choklad & sol. Det är typ min prio ett just nu gärna lugn & ro också. Barnen lever loppan hela tiden hemma & vi befinner oss i den största prövningen av alla hittills. Två trotsiga barn som inte lyssnar för fem öre på varken mig eller Viktor.. Jag är extra trött & sliten pga nya medicinerna jag började med förra veckan åt min ångest & sömproblematik Jag vaknar upp med en bakiskänsla i kroppen varje morgon & det blir svårare & svårare för varje morgon att komma upp ur sängen på morgonen. Hade jag en lång startsträcka innan så är den ännu längre nu.. Biverkningar av behandlingen helt enkelt, tydligen normalt att må sämre en period innan det vänder åt rätt håll.

Igår var jag hemma med barnen då vi inte hade barnvakt, förskolan har semesterstängt. Idag går Viktor på semester vilket gör allt ännu tyngre, jag ska jobba men resten av familjen är lediga.. MEN det blir min tur med till nästa helg.. kämpa kämpa kämpa! Behöver all pepp jag kan få nu för att orka sista biten. Det var sjukt varmt hela dagen igår & barnen fick inviga sin lilla plask pool på baksidan. DE levde loppan helt klart & kastade vatten hej vilt. Likt allt annat här hemma, det är vilt mellan barnen hela hela tiden.

Här har vi familjens lilla Emil, han göra så många små hyss & bus hela tiden, ofta i det tysta. Han gör mig gråhårig deluxe.. Han har målat med kritor lite överallt hemma, bland annat på min gråa kalkvägg, på fönstren, på två, på en vit vägg, ja listan är lång. Förra veckan startade han även ett vattenkrig inne på förskolan, lilla vilda Wille vart ska detta sluta ?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer