Billigare mat hem till dörren !

Innehåller adlinks

Hur har vår vecka med matkasse från Hello Fresh varit?
- Jo tack jag är positivt överraskad & vi kommer fortsätta, kanske inte varje vecka utan när det passar oss helt enkelt. Jag har fortfarande kvar en vecka ur erbjudandet jag fick via Glossybox [ Fick alltså 50% på två första beställningarna, vill du h den chansen med beställ hem din Glossybox NU för 25% rabatt med koden 25BEAUTY - Endast idag!]

Kommande har vi valt att hoppa över tre veckor vilket man kan göra med Hello Fresh. Du styr ditt abonnemang hur du vill själv. Passar inte recepten dig [Du får alltid välja mellan 10-12 recept varje vecka] eller som för oss att det inte passar in i vardagen bara. Då kan du hoppa över veckor tills det passar dig !

Vill du testa på med rabatt men inte köpa en Glossybox så kan jag erbjuda er 350:- rabatt på er första matkasse! Klicka bara -> HÄR <- så får du din rabatt när du registrerar ett konto ! Du väljer själv typ av matkasse & hur många portioner.

Jag har tyckt att det vart SÅ skönt att slippa fundera på vad jag ska laga för mat, slippa tänka på vad som ska handlas hem osv. De vi valde denna vecka var:

Måndag: Kycklingköttbullar med ris & rödcurrysås - Jag tyckte att detta var så gott! Kycklingfärs är ju kanske lite speciellt & det vart för många grejer som Viktor inte gillade men jag älskade maten!

Tisdag: Korv med mos med en twist - Detta var också så gott ! Korv & mos i sig kan vara riktigt tråkigt enligt mig men detta moset innehöll både potatis, blomkål & purjolök, det serverades också en sås eller mer kompott till skulle jag säga som gjorde hela rätten! Vi fick massa mos över dessutom!

Onsdag: Kycklingwook med asiatiska smaker - Här var enda dagen det saknades lite ingredienser eller ja några smaksättningar men jag löste det ändå & maten vart så god ! Det kan aldrig bli fel med Wook eller hur?

Torsdag: Hamburgare med pommes - Här är enda dagen vi inte följt receptet & gjort efter våra egna önskemål men utgått från själva rätten såklart. Vi gjorde hamburgare, men inte egna pommes & vi hade vanliga grönsaker & dressing istället för ruccola & karamelliserad lök.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer