BESVIKEN PÅ SJUKVÅRDEN

Vår lugna dag hemma vart inte riktigt som planerat.. Jag har senaste dagarna haft sån frossa & fortfarande ont i livmodern efter att antibiotikan är slut så ringde jag för att få råd om de va normalt eller inte & jag fick en tid direkt. Jag ångrar nu att jag ringde in eftersom jag känner att jag väl på plats inte blev tagen på allvar. Läkaren kunde inte svara på varför jag har feber,frossa & framförallt varför jag har ont..  Det kändes inte riktigt som att läkaren trodde på mig & lyssnade inte riktigt på mig heller.. Så jag blev hemskickad utan någon direkt hjälp eller svar på varför jag har ont & varför den smärtlindring jag har inte hjälper.. Besviken på sjukvården helt enkelt & de enda jag kan göra är att gilla läget..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

josephinehedstrom
josephinehedstrom,
Du ska verkligen inte gilla läget! Sjukvården i Sverige suger, de höll på att döda mig efter att jag födde min son. Tog de ett infektionsvärde på dig? Det borde de göra ifall du skulle ha kvar en infektion!
nouw.com/josephinehedstrom
eschutz
eschutz,
Du tänker på crp? De tog massa prover o mitt crp var normalt 😥
nouw.com/eschutz
josephinehedstrom
josephinehedstrom,
Exakt. Okej. Men asså mitt crp var oxå normalt när jag var inne i början på december, så de skickade hem mig, ”bensäker” på att jag var frisk, jag hade ont runt njuren, hade bla njurbäckeninflammation efter min son föddes, sen på nyårsafton blev jag jättesjuk, frossa och 42 graders feber, så ambulans kom, visade sig att jag visst hade njurbäckeninflammation igen. Så lita på din magkänsla, om du känner att något är fel så är det oftast så!
nouw.com/josephinehedstrom
eschutz
eschutz,
Men fy.. usch ! Ja alltså det känns ju inte helt bra när jag tar smärtstillande regelbundet som inte hjälper. Skulle beskriva smärtan som den hemska mensvärk jag fick efter wiggo föddes när mensen kom tillbaka & jag fick åka akut till sjukhuset för jag bara låg i fosterställning på golvet o grät & kräktes av smärta.. samt att som du säger har jag nu ont kring njurarna med vilket jag påpekade igår men de la inte läkaren något fokus på alls.. Blir det värre eller att febern stiger kommer jag söka igen.
nouw.com/eschutz
josephinehedstrom
josephinehedstrom,
Usch ja, kan ju vara så att du har fått någon trängning i njuren eller något och då är det viktigt att det hittas i tid innan det bryter ut ordentligt, men läkarna idag går enbart efter prover, proverna kan se bra ut tills det bryter ut ordentligt, första gången jag var inne såg proverna bra ut men på en knapp månad blev mitt crp på 300, så när det väl sätter igång kan det gå snabbt, läkarna idag lyssnar inte på oss, de tror inte att vi känner våran egen kropp vilket vi oftast gör. Jag hoppas verkligen att allt är bra med dig, men fortsätter det tveka inte att åka in, för skulle det vara njurbäckeninflammation kan det bli väldigt allvarligt, första gången jag fick det höll det på att en dödlig utgång, de visste inte ens att det var njurbäckeninflammation under en veckas tid, så bra koll hade de liksom, så minsta lilla du känner dig sämre åk in, du är den enda mamman dina barn har därför måste du tänka på din hälsa, precis som jag och alla andra mammor och pappor!
nouw.com/josephinehedstrom
eschutz
eschutz,
Ja kommer absolut åka in igen om ja blir sämre.. jag har googlat såå mkt idag på detta o läst om just njurbäckeninflammation. Jag hoppas ju att allt bara försvinner och att de inte är något mer men tankarna snurrar ju ändå. Jag vet ju att jag gick sista halvan av graviditeten med protein i urinet & även misstankar om uvi som aldrig gjorde någots åt..
nouw.com/eschutz
josephinehedstrom
josephinehedstrom,
Ja så var det för mig, de ville inte ge mig antibiotika och då fick jag njurbäckeninflammation, njursvikt plus blodpropp, med 700 i crp. Man kan bli dålig sååå snabbt även om man känner sig okej. Bra att du åker in om du blir sämre, bara du kan känna av när det är dags!
nouw.com/josephinehedstrom
Saynomore
Saynomore,
Sök akut! 💜
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
De var ju de ja gjorde tyvärr..
nouw.com/eschutz
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Men herregud. Det är ju så viktigt att bli tagen på allvar helst med en sådan grej! tycker du ska söka igen så det inte blir något allvarligt kram 💜
nouw.com/juliaelisabeth
eschutz
eschutz,
Man tappar lusten att söka när läkaren bara går på de crp som var normalt nu och inte lyssnar på hur jag mår.. risken är rätt stor att ja får träffa samma läkare igen om ja söker på nytt..
nouw.com/eschutz
sillyme
sillyme,
Vad arg jag blir. Det låter ju inte alls bra. Tog de prover? Hoppas du mår bättre snart. 💕
nouw.com/sillyme
eschutz
eschutz,
Ja de tog massa prover men eftersom mitt crp var normalt så menade hon att jag var frisk & trodde därför inte jag hade ont 😓
nouw.com/eschutz
Millasmat
Millasmat,
Har antibiotikan hjälpt? Du måste söka igen, bättre läkare.
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,
Mitt crp var normalt, så antibiotikan har ju helt klart hjälpt åt ju dessutom två olika sorter. läkaren förlitade sig enbart på provet. Jag hade leukocyter i urinet men eftersom ja inte kände besvär av de var De inget att göra åt..
nouw.com/eschutz