BÄTTRE SÖMN UNDER GRAVIDITEN

-Inlägg i samarbete med 24.se -

Ont i kroppen? Svårt att sova? Inget som känns skönt? Är du gravid eller inte vill du bara avlasta kroppen bättre under nätterna för att kunna sova bättre så är detta något för dig. En kroppskudde var det som räddade mig under min graviditet redan från start då jag fick så ont i ryggen & inte kunde sova om jag inte hade något som avlastade min kropp om nätterna. Med en kroppskudde/gravidkudde kunde jag ligga bekvämt, ja fram tills slutet av denna evigt långa graviditet haha.

Nu såg inte min kudde exakt ut som denna jag vill tipsa er om & du behöver inte heller enbart vara gravid för att använda dig av en kroppskudde. Min mamma som har ryggproblem har en kroppskudde som hon älskar ! Den ger hennes kropp rätt avlastning & stöd. Så oavsett om du är gravid eller inte kan du använda denna kudde. Men jag slår ett extra slag för att använda en kroppskudde under en graviditet. Den kan även vara praktisk efter graviditeten vid amning & när din kropp är sliten o skör efter en förlossning.

Här hemma har denna kudde använts genom två graviditeter & tiden där mellan. Viktor har snott den när han kunnat för som sagt passar den alla. Är du van att knöla in täcket mellan knäna eller kanske offrar En kudde för att få stöd? Ja lovar du kommer älska en kroppskudde även såkallade gravidkudde! Just nu har 24.se rea på dessa så jag tipsar er alla verkligen om att kika in deras utbud då kudden finns i fler varrianter så kommer du hitta en som passar dig. Just denna kudde som omfamnar dig väl gör även att du som sover ensam känner dig omfamnad & trygg!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer