Balans i vardagen

Godkväll

Min magkatarr behövde absolut inte en burgare & pommes som detta men ack vad min själ behövde det. Falukorven & makaronerna som det egentligen stod på dagens matsedel kan vänta.

Det handlar om balans i vardagen eller hur? Att jag tidigare tränade & tipsade om fettförbrännande tabletter till att två timmar senare trycka i mig den godaste burgaren jag någonsin ätit - balans mina vänner. Jag jobbar på att finna balansen i allt.

Påtal om vardag så har vi idag haft första dagen på vår nya vardag igen. Wiggos första dag på dagis efter ett långt sommarlov. Det gick över förväntan bra med lämning & han blev taggad när han fick en ny plats i kapprummet bland de stora barnen & nu tillhör en ny liten grupp på fem barn i hans ålder som kommer vara mycket med dom ”stora” men även tillhöra de ”små”. Egentligen har hans dagis två avdelningar Villavillekulla för dom små & Bullerbyn för dom stora. Men dom delar in barnen i mindre grupper utefter deras behov & utveckling. Nu får Wiggo & hans kompisar hänga där uppe med dom stora innan dem på riktigt börjar där! Han var stolt som en tupp när jag kom för att hämta ! Det värmde mitt mammahjärta.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Michellemolin
Michellemolin,
gud så roligt att höra att de gick bra! På måndag börjar Hugo på stora avdleningen & wiggo skolas in på Hugos gammla avdelning nervös inför en ny vardag 😊
nouw.com/michellemolin
eschutz
eschutz,
åh ja önskar er all lycka till 😘
nouw.com/eschutz
aaphoto
aaphoto,
Burgaren ser riktigt god ut. Jag kallar det en perfekt balans 👌😉🙈
nouw.com/aaphoto
eschutz
eschutz,
alltså de är en ”håll käften vad god” burgare ! Skulle kunna leva på dem 😍👌🏼
nouw.com/eschutz