Avbryter sjukskrivningen

Godmorgon Torsdag

Nedkrupen & frusen i soffan. Vi har haft en natt med typ femhundra uppvak, ja så känns det. Nog för att jag är lättad att Wille tar nappen men när han nappar den i sömnen & sedan blir såå ledsen kan göra mig galen. Jag har köpt självlysande nappar men han är för liten än för att förstå att han ska leta rätt på nappen i sängen när han vaknar utan den. Wille sover nu för sin vila då han & brorsan vaknade lite väl tidigt idag. Ja först redan vid 04:30 men Viktor lyckades få dem att dra sig till 05:15 innan han tog barnen & gick upp. Varför är mina barn sååå morgonpigga? Halv fem är fortfarande natt för mig.

Jag har pratat med försäkringskassan nu på morgonen som beviljat min sjukskrivning vilket var så lättande. Jag var beredd på att skicka Viktor till jobbet igen & avbryta sjukskrivningen om dom inte hade beviljat min sjukskrivning. Jag kan lixom inte gå hemma utan pengar. Men nu "får" han vara hemma en vecka till sedan hoppas jag att jag ska klara allt själv igen. Men jag är lite orolig ändå då jag fortfarande har väldigt ont & inte har så mycket energi.

Saknar min vanliga energi & träning & framförallt kaffe & riktig mat. Jag har typ levt på havregrynsgröt & nudlar vilket inte är så nice.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
åh så tråkigt, men skönt att din sjukskrivning blev beviljad, och att du får hjälp med barna. Hoppas att du kryar på dig snabbt ❤️
nouw.com/jeenyrosen
eschutz
eschutz,
Fialisa88
Fialisa88,