ATT FASTA ENSAM MED BARN ÄR INGET ATT REKOMENDERA

Tisdag & solen lyser! Ack så härligt, önskar att jag själv hade skinit som solen full av energi men tvärt om, jag är så trött, jag mår illa & vill helst bara ligga i sängen & kolla på Bigbrother live. Någon mer som redan blivit besatt? Jag har ju varit vaken med barnen sen 05.30 imorse & har verkligen suttit & väntat på att dem ska vakna i BB-huset, redan alltså hur ska detta sluta?

Min låga energi, huvudvärk, & illamående beror idag på att jag fastar inför morgondagens undersökningar på sjukhuset. Så opepp men ett ont måste. Att fasta när man är ensam en hel dag med två kids är inget jag rekommenderar men what to do?Jag måste ju bara klara av det & detta är inte första gången utan femte gången ..

Igår var vi inte ens utanför ytterdörren så idag måste jag ge mig ut med barnen, frisk luft behöver vi alla & miljöombyte för den delen med. Tänk att idag för ett år sedan boade jag det sista, det allra sista inför Willes ankomst, imorgon fyller han ETT år. Helt galet, verkligen helt galet. Jag blev igångsatt en vecka innan bf & har ni missat hela min förlossning finner ni min förlossningsberättelse här

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer