Arbetsdag på förskolan

Imorse väcktes jag i vanlig ordning av barnens ljuva stämma runt kl 06. Vi tog en lugn o skön morgon i soffan med barnprogram & nybakade frallor. En tradition jag brukar göra så ofta jag orkar inför lördagsmorgon är just en omgång nattjästa frallor. Supersmidigt att röra ihop degen på fredagskvällen, låta jäsa i kylen & sedan bara dela upp i lagom stora bitar på morgonen & grädda till härliga frallor.

Efter frukost gjorde vi oss redo för en dag på förskolan. Våra barn går inte i en kommunal förskola utan en förskola som drivs av styrelse av föräldrar. Så eftersom förskolan inte är kommuner tillkommer lite arbetsdagar & ladugårds helger under årets gång. Dessa arbetsdagar är ju för att förbättra & se efter gården för barnens bästa. Idag röjde vi i sandlådan rensade bort massa stenar pinnar osv & vände o luckrade upp sanden. Bytte staketet till hagen då fåren kommer imorgon. Rev det sista av gamla kaninernas utrymme, byggde en brandbil & flyttade grillplatsen. Allt detta tack vare drivna härliga föräldrar som gör allt för barnens bästa.

Innan vi åkte hem köpte vi såklart med oss välförtjänt lördagsgodis. Väl hemma fick hela familjen välförtjänt bad/dusch innan vi styrde mot våra kompisar för myskväll & lek för barnen. Hann med lite bröllopsplanering också vilket går åt. Om 11 veckor är vi man & fru !

 xoxoEllen

Gillar