ÄR NI REDO?

-Inlägg i samarbete med Underbarnbarn -

Är ni lika taggade som jag är?

Nästa vecka alltså om en vecka idag är det dags av årets bästa mässa; UNDERBARNBARN MÄSSAN 2019. Jag har väntat på denna dagen sen vi lämnade mässan förra året. Det blir tredje året som jag åker dit tillsammans med Emelie. Förra året var vi där "utan barn" eller egentligen inte då båda våra små killar fanns i våra magar då. Men i år kommer vi dit med dem på utsidan. Jag är riktigt peppad på denna mässa då jag vet hur grymt kul det är att besöka underbarnbarn mässan. I år är jag inbjuden som VIP & det ska verkligen bli superkul att få träffa andra mammor som också är VIP inbjudna, träffa på samarbetspartners, nya, gamla & kanske blivande?

Ska ni dit? Isåfall vad ser ni mest fram emot? Jag är nog mest taggad på att bara få komma dit. Jag åker sällan iväg & hittar på saker & detta har vi haft planerat så länge så jag ser verkligen fram emot det. Jag har spanat in mässtidningen för att veta vad det kommer bjudas på under mässan. Olika föreläsningar, vilka utställare jag verkligen inte får missa osv. Kika in det du också & passa på att fixa din biljett redan idag. Det är nu sista chansen att få biljetter till lägre pris. Du hittar allt du behöver veta HÄR

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Är inte du sjukskriven ? Hur kan du åka iväg på saker som en mässa när du är sjukskriven ? Vad säger läkare, försäkringskassan om det? Ganska dåligt av dig att inte vara seriös med en sjukskrivning.
eschutz
eschutz,
Just nu Är jag sjukskriven men den dagen jag åker upp är min sista dag som sjukskriven & Viktor är sedan innan redan planerat föräldraledig med Wiggo då jag bara tar med mig Wille upp. Både min läkare & psykolog vet om detta & tyckte absolut att jag skulle åka om jag vill & orkar. Jag blir inte friskare av att varje dag ligga hemma. Magsår & stress "läker" inte över en natt & inte heller av att enbart vara hemma & vila. Jag måste hitta på saker i den mån jag orkar för att inte bli sämre. Skulle jag bara ligga hemma skulle jag garanterat bli deprimerad också. Läkaren ordinerade dessutom fysisk aktivitet just därför jag fortsätter med promenader varje dag!
nouw.com/eschutz