Är ni laddade för skafferinyheter?

-Samarbete med SMAKBOX

Som jag peppat barnen hela veckan, en dag till en lång dag till sen en kort dag SEN fredagsmys! Idag är det dags! Godis & pizza har vi lovat Wiggo, jag är så sugen på att testa dessa Werthers kolor med choklad!! Dessa kom i månadens smakbox, & vinet, såklart är jag sugen på mouserande vin! Det är ju Fredag, eller hur? Hur fin var inte dessutom flaskan ? Alkoholfri dessutom så den passar alla, ja vet att jag har många preggos & ammande mammor som läser detta & hur som helst så kan man ju undvika alkoholen, det gör jag ofta bara för att jag lika väl kan dricka alkoholfritt.


Men åter till ämnet SMAKBOX SKAFFERINYTT! Världens bästa box om ni frågar mig, jag älskar ju såna här koncept med att få hem proppfyllda boxar av spännande produkter, denna box innehöll flera helt nya grejer för mig men även några jag testat på innan, för är det något jag gillar så är det ju att springa till affären & köpa allt som är märkt med "nyhet" haha, sån är jag.

Jag vill ge er alla chansen att testa på Smakbox, ge det en chans, ni kan välja mellan fyra olika boxar & det är såklart utan bindningstid. Varje box kostar 199:- inkl frakt. MEN med min kod ELLENSCHUTZ får ni 20% rabatt på er första box om ni tecknar den nu nu nu. -> Skapa er prenumeration & konto hos Smakbox! <-

Vill ni läsa mer om de olika boxarna så kika in mitt tidigare inlägg HÄR där jag också visar mer av vad som fanns i denna härliga box.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer