Är det över snart?!

Allergi? Kolik? Vad är felet ..? Snart blir jag galen på dessa kvällar & nätter där jag knappt ens hinner somna innan det är dags för ny omgång om skrik & amning.. 1,5h sömn följt av 40 minuters konstant skrik som tillslut gick att lugna så han kunde amma.. Han är helt slut & jag med. Eftersom jag både är mat, trygghet och napp så ska han snutta hela nätterna igenom. Om det är allergi när blir det bättre? Eller Kan kolik komma så här ”sent”? var jag än googlar står det att koliken går över vid 3 månader.. Klockan är nu snart halv ett på natten & jag känner att ett uppvak till & jag brister.. Då ger jag upp..

Jag vet att ni har klagat på att jag klagar. Men när det är som det är, tufft tufft tufft vill jag bara lätta mig själv lite. Såklart finns det de som har det värre det förstår jag med men för mig, för oss just nu är det kämpigt nog.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Känpa på ❤️
nouw.com/jeenyrosen
eschutz
eschutz,
Josefin
,
Nä fy så jobbigt det måste vara! Hoppas verkligen det blir bättre snart, Styrkekram! Och det är din blogg och du får ju skriva av dig precis så som du behöver, tycker man det är jobbigt att läsa om får man väl hoppa över. Det är ju så din verklighet ser ut nu så.
eschutz
eschutz,
Tack fina 😘❤️
nouw.com/eschutz
Nathalie
,
Låter precis som min äldsta son när han var bebis, han sov aldrig längre än 40 minuter - 1,5 timmar i sträck, var för ledsen för att äta åh bara skrek av trötthet och hunger, tillslut gav jag upp amningen för att få lite avlastning och då blev de LITE lättare med matningen, han hade lättare för att ta flaskan, men han vaknade ca 10 gånger per natt sina första 3 år i livet och flera nätter i veckan var vi uppe mellan 02-06 för han inte kunde somna om... han var även överaktiv och kunde aldrig sitta stilla. jag bröt ihop varje dag för att orken tog slut så ta så mycket hjälp och avlastning du kan få, enda sättet att orka ❤️ Han hade varken allergi eller kolik ...
eschutz
eschutz,
Usch så jobbigt !
nouw.com/eschutz
Amela Ademi
,
Min dotter fick kolik 2 veckor efter hon föddes . Inget funkade på henne . Försökte med allt . Pysventil och kolik medicin . Jag började sedan använda gripe water som fungerade . De var rena h i 3 månader och 2 veckor och sen försvann det . Så ha tålamod det varar ej föralltid om de är kolik . Han kommer snart börja sova bra igen 😊😊