Är det något fel?

Godmorgon Måndag

Jag är ingen morgonmänniska, det kunde jag förvisso konstantera för många många år sedan. Jag ber till gudarna varje kväll att barnen ska ta sovmorgon men ändå så vaknar dem tidigt, alltid så när det är "min morgon". Att Wille vaknar tidigt blir aldrig en bra morgon, för egentligen är han inte redo att gå upp men envis som han är har han lixom bestämt sig att inte sova mer. Jag försökte att "börja om" genom att lägga honom efter en stund men icke det gick inte.

Idag har jag en lista på saker jag skulle behöva få gjort här hemma, bara huvudvärken kunde lätta en smula. Tänkte dela med mig mer av dagen i storys på instagram så följer ni mig inte där så gör det nu ni hittar min instagram här . Jag vet att ni är flera som påpeka attt min huvudvärk kan bero på min syn. Jag upplever inga problem med synen & har inte funderat över det då jag kollat synen hos läkaren alltså på en sån där tavla. Men under helgen har jag funderat på om det kanske kan ha något med den ändå att göra så ett besök för en undersökning hos optikern kanske inte skulle skada även om jag vet hur det skulle sluta om jag skulle behöva glasögon - jag skulle aldrig använda dem. Hur som helst, nu måste jag försöka komma igång med denna dag. Vad har ni för planer idag?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

josse
,
Du kan ju ha glasögonen vid datorn och tven, kan vara rätt skönt 😊 har själv behövt det ibland men inte alltid, just pga huvudvärk ochspända ögon som kan komma ibland.
eschutz
eschutz,
Jo ja vet, men jag känner mig själv så pass att jag är övertygad om att jag inte kommer använda dem ändå.. jag upplever ju som sagt inte att jag ser dåligt jag har bara ständigt ont i huvudet.. men vi får se först o främst måste jag boka en tid när det nu blir 😋
nouw.com/eschutz