Är det dags att börja rida?

Det finns en sak som jag saknar varje dag, helt klart ridningen. För er som inte vet så red jag mycket under mina tonår men la de på hyllan när det blev för mycket & påverkade min hälsa för mycket. Jag hade foderhästar, tränade 6 dagar i veckan 2-4 hästar & tävlade en del också.

Efter ett tag ifrån hästarna började jag rida med en kompis & straxt efter det träffade jag Viktor o hans mamma hade hästar dvs min svärmor. Men nu har de gått ganska många år sedan jag red sist & det är verkligen något jag saknar så extremt ! Men nu har jag börjat fundera på att börja rida på ridskola. Helst av allt skulle jag vilja hitta en häst ja kan hjälpa till med 1-2 dagar i veckan men att börja på ridskola vore ju en start i rätt riktning.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

mariececilia
mariececilia,

Åh så roligt! Jag längtar till den dagen jag också känner att jag kan plocka upp ridningen igen. Saknar det otroligt mycket. Som pensionär hoppas jag ha häst igen iallafall 😍 #goals

nouw.com/mariececilia
eschutz
eschutz,
Det ska bli så mysigt ! 😊 har fått kontakt med en tjej så ja ska rida privat i helgen ! Hoppas de passar så ja kan fortsätta !
nouw.com/eschutz