Äntligen äntligen har jag goda nyheter !

Äntligen äntligen äntligen ! Jag som gick in på sjukhuset imorse med dålig magkänsla & i tron om att mina magsår ej läkt, att jag fortfarande skulle få stå på ruta ett och stampa. Tack o lov hade jag fel ! Magsåren är nästan helt läkta & läkaren tog beslutet att gallan är mitt stora problem!

Så vad händer nu? Jag kommer bli opererad så snart som möjligt förhoppningsvis innan Januari är slut. DOCK eller dock kanske jag inte ska säga jag är verkligen glad att läkaren tar mig på allvar men dom vill inte släppa mina magsår ännu. Jag har alltså ätit maxdos av den bästa medicinen i flera månader men magsåren har läkt långsamt & kommit tillbaka. Just därför ska utredningen fortsätta & jag ska om två veckor lämna prover för en väldigt ovanlig tumörsjukdom som visar sig så som mina magsår gjort. Den risken är däremot en på miljonen att jag är drabbad men dem vill som sagt ta detta på allvar. Sen kommer jag troligen få göra om endoskopi undersökningen igen efter galloperationen.

Summan av det hela så har jag fått bästa möjliga hjälp idag. Jag är så tacksam för det & nu vill jag bara hem till mina barn & mysa hela dagen !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Angelica
,
Är så glad för din skull 😊 nu håller jag tummar och tår på att det fortsätter i rätt riktning.
eschutz
eschutz,
Tack 🙏🏻
nouw.com/eschutz
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Åh va skönt! 😍
nouw.com/jeenyrosen
eschutz
eschutz,
Ja verkligen !
nouw.com/eschutz