Ambulansen fick hämta mig

Godmorgon kära ni! Idag vaknade jag upp på tok för tidigt i en säng i en iskall sal på sjukhuset, jag är tillbaka inlagd på kirurgen. Vaknar upp med blåmärken lite överallt. Vår Lördag & helgens planer gick åt skogen minst sagt när jag igår svimmade av smärta hemma. Ensam hemma med barnen, men jag lyckades ringa på hjälp innan jag tuppade av helt. Att svimma är otroligt obehagligt. Det susade enormt i huvudet, allt snurrade & jag kände inte mina ben. Jag svimmade i hallen & fick sedan hjälp av min pappa & Viktor att komma till sängen.

Viktor fick sedan ringa ambulans, jag hade så extremt ont & ”försvann bort” i mitt medvetande så han fick ringa 112 & två ambulans sköterskor kom för att köra mig till akuten. Jag svimmade även på akuten igen av smärta. Mina prover var avvikande så tyvärr fick jag inte åka hem. Provsvaren tyder på någon infektion i magen? Det är rätt oklart ännu men dom har misstankar om att mina tarmar också stannat upp vilket orsakat ännu mera smärta.

Dom har tagit nya prover nu här på morgonen & jag hoppas att det ser bättre ut så jag får komma hem idag! Jag har fortfarande ont men känner mig lite piggare ändå, stundvis ialf. Saknar mina grabbar EXTREMT mycket! Min fina Wiggo var så lugn & hjälpsam igår när jag svimmade & när ambulansen kom. Att en treåring kan vara så förstående & klok!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

mammashus
mammashus,
♥️♥️♥️
nouw.com/mammashus
Saynomore
Saynomore,
Herregud, må du få hjälp med allt snart ❤️ Tänker på dig! 💐
nouw.com/saynomore