Allt känns så misslyckat

Måndag morgon & jag är lättad att denna natt är över.. Jag & Wille gick o la oss 20:30 men inte förens 23 somnade Wille efter att vi hade ammat konstant.. Jag försökte att få honom nöjd i sin säng men det gick inte han skulle bara tutta vidare & jag kände mig verkligen värdelös som inte fick honom nöjd på något vis.. Jag är beredd på att ge upp amningen helt tyvärr. När jag ammade Wiggo var jag SÅ bestämd på att inte ge upp jag krigade igenom 8 månader av amning. Nu har jag inget tålamod, ingen ork att kriga vidare & allt känns bara så misslyckat. Natten bjöd sedan på så många uppvak att tillslut satt jag bara & grät.

Nu är natten iallafall över, vi har tagit oss upp & i skrivande stund äter killarna frukost. Jag inväntar samtal från kvinnokliniken & hoppas att jag är välkommen idag istället för idag gör det såå ont igen! Önska mig lycka till, att jag ens överlever dagen.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Men du! Skippa amningen, för dina baen märker hur jäkla stressad/gru
nouw.com/jeenyrosen
Rebecca
,
Vet att det är svårt. Men om du mår bra så mår dina barn bra. Min son har aldrig blivit ammad och är typ aldrig heller sjuk trots han går på förskola. Du får tänka på det positiva med ersättning, då kan pappa hjälpa på natten och även dagen, och kanske lilla söta Wille blir mer nöjd och sover bättre vilket genererar i en mer nöjd mamma. Han får ju närhet trots ingen amning. Men såklart ska ingen leda till till något val än det du själv vill.. 💕 Kram.
eschutz
eschutz,
Har absolut inget emot ersättning, men de kvällar/nätter han fått ersättning har han ändå inte blivit mer nöjd tyvärr.. men känner ja att ja inte orkar så kommer ja ge ersättning 🍼
nouw.com/eschutz