Allt för ett vitare leende

-Inlägg i samarbete med bästtandblekning

Idag är det väldigt populärt att lägga tid & pengar på sitt utseende, många av oss är ganska utseendefixerade lika så jag, klart jag bryr mig om mitt yttre om hur jag ser ut. En sak som många inklusive jag lägger ner tid & pengar på är att bleka tänderna. Det är vanligt att man går till klinik & lägger tusentals med kronor på att få ett vitare leende men ni vet väl att man kan lika väl välja att bleka hemma? Du behöver inte lägga tusenlappar varje månad för att behålla ditt vita leende utan du kan lätt få ett vitt fint leende under tusenlappen hemma.

Ja exakt idag finns det en rad olika företag som erbjuder kitt för tandblekning hemma. Jag har personligen använt mig av hemsidan "bästa tandblekning" för att testa på olika metoder att bleka tänderna hemma. Via guiden på "bästa tandblekning" får du möjligheten att läsa tips & råd, recensioner av personer som testat på dessa blekningar & du kan lätt jämföra olika produkter & företag. Jag har själv testat på olika metoder, både blekningspenna, stripes som man klistrar på tänderna, blekningsgel som apliceras i en skena & trycks mot tänderna.

Mina absolut bästa & viktigaste råd inför att du ska välja tandblekning för hemmabruk är att välja ett känt märke & företag. Se till att produkten/produkterna du ska använda inte innehåller farliga ämnen då du ska ha produkten i munnen i 20-45 minuter vill man såklart inte stoppa giftiga ämnen som kan skada hälsan i din mun. Jag tycker att tandblekning där man får med en lampa som lyser på tänderna under tiden du bleker är den bästa & mest effektiva metoden. Kom ihåg att med tandblekning du utför själv hemma krävs ett par behandlingar innan du uppnår det maxade resultat du vill ha.

Mitt sista råd & tips är att mellan blekningarna med din blekningsgel/penna/lampa är att du borstar med aktivt kol, då underhåller du den vita färgen på bästa sätt. En del varumärken för tandblekning erbjuder också en tandkräm som bleker vilket ger ett ännu vitare leende för borsta tänderna gör vi ju alla minst två gånger om dagen.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer