Allt för en maxad halloween

I samarbete med Partykungen

Om en vecka är det årets läskigaste högtid Halloween! Jag är personligen inget fan av Halloween och skräck men tänker att i år ska vi ändå pyssla ihop en pumpa och kanske göra något litet gulligt spöke. Wiggo är ju nu så stor att han börjar förstå & har sett endel klipp om halloween på youtube.

När det gäller just olika fester, partyn, kalas osv med speciella teman finns det bara ett ställe som man bör ha koll på & kika in deras gigantiska utbud. Jag har själv just lagt en order från dem & jag pratar såklart om Partykungen ja men det hörs ju Kungen av party! Dem har allt du behöver inför Halloween till & med godis så du är redo för grannarnas alla barn som kommer och går bus eller godis!


För just barnen så finns det enormt många dräkter läskiga så som gulliga inför halloween & maskerad. Alltså har ni sett någon sötare djävul än denna lilla bebis? Så himla gulligt !

1 Djävul // 2 Clown // 3 Skelett // 4 Sipindelmannen

Utöver alla dräkter till barn så finns det såklart dräkter till vuxna också. Det finns riktigt läskiga dräkter perfekt för den som verkligen älskar skräck - absolut inte jag. Som sagt är läskiga grejer inte min grej alls så skulle jag klä ut mig under halloween blir det något som jag själv inte skulle bli rädd för något gulligt istället & det finns såna dräkter också såklart! Jag hade kunnat klä ut mig till skelett eller min favorit av vuxendräkterna är nog Cheerleaders! Det hade passat mig, visste ni att jag ett tag har dansat som en cheerleader?

För att verkligen maxa halloween behövs det dekorationer & rekvisita för att pynta hus & trädgård & det mina vänner är Partykungen experter på! Allt från vanliga ballonger & serpentiner till gravstenar & blodiga skelett ja ni in få er trädgård att bli en tillfällig kyrkogård om ni så skulle vilja & pynta hemmet för halloweenfest!

1 Gravsten
// 2 Halloween-kit // 3 Pumpaballonger // 4 Skelett

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer