Allt för din fyrbenta vän

-Inlägg i samarbete med Hansesgården -

Har du hund eller känner någon som har en underbar fyrbent vän? Då har jag ett riktigt bra tips till er som ni måste kika in nämligen Hansesgården. Dem har ett brett & stort utbud av allt du kan tänkas behöva till din fyrbenta lilla vovve. Allt för alla hundar, stor som liten precis som Hansesgården själva beskriver sig " Vår passion är din bästa vän". Nu när vi går mot kallare tider är ett hundtäcke något som många hundar kan behöva. Hos Hansesgården hittar du hundtäcken av hög kvallitet men som också är praktiska och funktionella.


Utav mina erfarenheter av små hundar så krävs det olika sorters hundtäcken beroende på väder. Jag minns att jag sydde egna hundtäcken till hundarna på syslöjden i skolan men hos Hansesgården kan du hitta alla möjliga täcken från ett Finskt märke vid namn Pomppa. Något att satsa på är ett Fleece täcke Pomppa Jumppa. Fleece värmer gott i kylan men det blir inte heller för varmt om det ändå skulle var lite sol. Täcket tar du enkelt på din hund genom att trä över huvudet och sedan är täcket följsamt & följer hundens alla rörelser utan att störa för bus och lek utomhus i alla väder.

En annan viktig sak som jag uppmannar alla hundägare och även dem som inte har hund men vistas ute i mörkret är reflexer! Det är sååå viktigt så man syns för allas säkerhet. Du hittar såklart riktigt bra reflextäcken till din lilla vovve hos Hansesgården. Du kan alltså hitta allt du kan tänkas behöva till din hund, allt från täcken, koppel, tillbehör och allt för utställning och tävling om du & din hund har det intresset. Men du kan också hitta saker till dig själv som hundägare . Ja har du inte redan slutat läsa för att klicka dig in till Hansesgården så hoppas jag att du gör det så fort du har läst klart här. Nu har jag själv inte egna hundar länge men mina föräldrar har haft hundar sedan jag var liten så tekniskt sätt så har jag ju nästan två hundar jag med.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer