ALLT FÖR DEN PERSONLIGA LOOKEN

-Inlägg i samarbete med Allectra -

Allt för den personliga looken

Letar du efter en ny parfym? eller kör du på det säkra kortet med en & samma favorit parfym? Oavsett vilken doft du söker finner du den hos Allectra då deras utbud av parfymer är riktigt stort. Jag har hittat mina favoritparfymer där, rätt doft till rätt tillfälle helt enkelt. Allectra erbjuder allt du kan tänka dig inom Parfym & Kosmetika & makeup. Nytt smink till nästa fest, en lyxig ansiktsmask som ger din hud lyster igen efter slitsamma arbetsveckor & vinterkylan. Att boosta & ta hand om sitt yttre är för mig lika viktigt som att rå om sin insida också. Känner jag mig inte fräsch till utsidan kommer jag troligen inte känna mig tillfreds med mitt inre heller.

En fräsch doft från en härlig parfym & att få rå om min hud med en ansiktsmask som lugnar & ger lyster är nog det bästa inom skönhet som jag vet. Jag är inte den som sminkar mig så ofta länge #tröttsmåbarnsmamma haha men en parfym är alltid ett dagligt måste. Som den trötta småbarnsmamman jag nu är hinner jag även sällan springa i affärer, utan föredrar att beställa mina favoriter på nätet. Beställer jag från Allectra vet jag att jag snabbt får hem mina produkter då dem erbjuder snabba frakter som oftast kommer hem inom 24-48 timmar & jag har alltid även 14 dagars ångerrätt om jag mot förmodan inte skulle bli nöjd med vad jag beställt hem.

Du hittar allt från lyxiga väl kända märken med lite dyrare prislappar till budgetprodukter som passar allas plånböcker helt enkelt finns det något för alla & något för alla tillfällen också. Något som däremot var helt nytt för mig innan jag hittade Allectra är att dem erbjuder naturkosmetika . Alltså skönhetsprodukter som är baserade på naturprodukter, exempelvis serum & krämer med ormgiftsserum. Produkterna innehåller alltså "ormgift" som ska motverka rynkor och hålla huden "ung". Lite läskigt men det ska vara helt okej & populärt i vissa länder även kräm med snigelslem i som ska vara bra för huden.

Gör som jag kika in Allectras utbud av parfym & kosmetika & fyll ditt baddrumsskåp med dina favoriter! snabba leveranser, stort utbud & grymma priser!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer