Äcklad av mig själv

Äntligen kväll! Jag är sååå trött, jag kunde inte somna om när Viktors telefon ringde 04:25 imorse så jag har alltså varit vaken väldigt länge men tur nog hunnit med endel eller inte så mycket som jag velat men men.

I eftermiddags hade jag tid hos barnmorskan för att ta ut p-staven. Äntligen ! Allt gick bra, förutom att det blev ett blodbad i min jacka påväg hem när det forsade blod från det lilla snittet som gjordes för att få ut staven.

Annars har dagen vart rätt okej, jag har dock ett stort problem. I-landsproblem kanske men jag har blivit EXTREMT sockerberoende vilket inte är okej, jag blir t.o.m äcklad av mig själv. Hjälp mig ?! Hur ska jag komma ur detta äckliga beroende, finns det sockerrehab?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Utmana dig själv när du handlar att inte köpa hem socker.. tror det handlar mycket om självdiciplin 💛 kram
nouw.com/emmaakarlegrund
eschutz
eschutz,
Helt klart handlar det om självdisciplin & just nu är min katastrofalt dålig!
nouw.com/eschutz
E
E,
Skulle minska ner på sockret gradvist, istället för att äta en hel chokladkaka ät en halv, sen en rad, sen en ruta om dagen. Sen skulle jag sluta dricka drycker med konstgjort sötningsmedel då detta är otroligt mycket sötare än vanligt socker. Studier visar att personer som konsumerar konstgjorda sötningsmedel har mer tendens att överäta då kroppen inte blir "nöjd".
eschutz
eschutz,
Grejen är att jag går o småäter, tar en bit här o där utan att jag tänker på det😬 drycken är absolut inget problem för mig jag måste bara inte hamna vid godiset 🙈😰
nouw.com/eschutz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt