Abstinensen är sinnessjuk - Behöver er hjälp!

Godkväll

Snart dags att natta min minsta prins, han som är tagen av vaccinet & sovit mesta delen av dagen & de vakna stunder vart ganska ledsen. Febern har gått upp o ner mellan 38-39,5 hela dagen. Men eftersom han mest sovit & inte verkat må så dåligt har han inte fått alvedon sen inatt. Jag är heeelt slut, så låg på energi ikväll.. Dag tre utan socker & abstinensen är sinnessjuk.. Vet inte hur många gånger jag gått till skafferiet & bara stirrat på allt gottit.

Blundar jag ser jag chokladbollar & det är också de enda jag tänkt på hela dagen. Riktigt krämigt goda chokladbollar som man mixar smeten i en matberedare och istället för kakao har oboypulver , jag döööör så gott !! MEN jag ska fixa detta! Sockret bara förstör ändå. Men tufft är det.

Funderar förövrigt på att införskaffa en motionscykel, crosstrainer eller löpband - vilket är mest värt? Jag sa upp mitt gymkort igår då jag inte tagit mig dit sen i augusti.. istället ska jag satsa på promenader & träna hemma men som komplement vill jag kunna träna kondition hemma även när jag är ensam med båda barnen. Motionscykel, crosstrainer eller löpband?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Josefin
,
Crosstrainer tycker jag isåfall är roligast😀 löpbandet är ju bara att gå ut o gå/springa och samma sak med motionscykeln där du kan ut o cykla i naturen men just crosstrainer har du inte komplements till 😊
eschutz
eschutz,
Grejen med att jag vill ha något hemma är så jag ska kunna träna när jag inte kan Ta mig ut.
nouw.com/eschutz