40% rabatt på posters

Inlägg i samarbete med BGA

Så var det äntligen dags att göra något åt vårt tv-rum. När Viktor & jag flyttade ihop för 8 år sedan tog han med sig en stor tavla från sitt rum hemma. Absolut passar den till en ung kille, men den passar inte längre in i vårt hem med den stil vi har. Jag har bearbetat honom länge på att vi ska byta ut den & äntligen fick jag ett godkännande & nu har vi fått hem starten till en tavelvägg. Hos BGA hittar man ett stort utbud av posters som man enkelt själv ramar in & skapar magi med egna uppsättningar på väggarna.


Jag älskar att skapa tavelväggar & temat för denna vägg blev svart/vitt & guld. WOW säger jag bara, jag är så nöjd, kanske mest nöjd för att jag valt ut posters som jag inte sett i de flesta andra inredningskonton på instagram. BGA har verkligen ett brett utbud & nya motiv som inte finns hos alla redan. Kolla bara, här nedan ser ni den poster jag föll för först & som fick mig att välja temat. Goldfinger - en tjej med svart & guld. Vi ska sätta upp alla nu i veckan kanske redan imorgon & då lovar jag att ni får se helheten.

Alla posters från BGA trycks på premium papper som är FSC-cerifierat & håller länge & väl då det kommer från ett hållbart skogsbruk & det är dessutom BGA själva som trycker motiven. Jag kan personligen jämföra BGAs poster mot andra företags & det ÄR skillnad på kvaliteten ! Kika in utbudet hos BGA redan idag & skapa magi hemma du med. Du missar väl inte heller att BGA säljer ramar, speglar & fotoalbum också?

Med min rabattkod ELLENS15 får ni alltid 15% extra rabatt på ert köp, gäller alltså även när det redan är kampanj. Som nu är det 25% på posters men med min kod får ni ytterligare 15% rabatt - Totalt 40% rabatt på posters just nu med min kod ELLEN15

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Så jäkla snygg tavla!! Har 2 posters ifrån dom med och är alltid lika nöjd med deras Posters och deras ramar. <3 Man blir ju sugen nu när du har en rabatt kod 💕
Ha en bra dag
nouw.com/moayrvelid
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229