40 graders feber

Godmorgon

Klockan är snart sju & jag njuter av tystnaden här hemma, det är nämligen bara jag & Wille som är vakna vilket inte hör till vanligheterna. Wiggo kom såklart 4:30 & bad pappa Viktor byta en bajsblöja & sedan ville han starta dagen. Absolut inte vad vi ville så vi tråkade ut honom genom att inte sätta på tvn eller ta fram frukost åt honom som vi annars brukar göra, tillslut somnade han om igen i vår säng. När Wille sedan vaknade 6:30 gick jag upp för att amma i tv rummet & slippa trängas i vår säng så Viktor fick sovmorgon med Wiggo.
Inatt hade Wille nästan 40 grader feber men nu är den nere på 37,7 ? Snabba vändningar minsann. Han fick en alvedon där vid 02 inatt så vi får sen om febern kommer tillbaka eller om det var det sista.


Tack för alla tips om mjölkfria livsmedel, det verkar som att havre produkter är det man ska köra på. Jag har testat lite av dessa produkter innan bland annat vaniljsåsen & alpros ”go on” kvargliknande små burkar. Jag känner dock att det som kommer bli svårast är när man ska käka ute. Jag har ju varit laktosintolerant i hela mitt liv så jag är ju van vid det hur ja ska tänka men har såklart även ”syndat” men det är ju bara jag själv som drabbas till skillnad mot nu då det är Wille som kommer drabbas om jag inte äter rätt.

Det jag ändå ser som en positiv grej är att nu kommer jag bli av med mitt chokladberoende för det finns ingen vegansk choklad som smakar lika gott som Marabous det är en positiv grej iallafall.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer