30 dagars utmaning

Hur börjar man ta hand om sig själv? Hur lär man sig att lyssna på kroppens alla signaler? Detta är något som jag är väldigt dålig på men har insett hur viktigt det är, nu mer än någonsin. Jag tog därför igår återigen kontakt med vården för att få någon att prata med för att hantera min ångest & stress. Att prata om sitt psykiska mående kan för många kännas som pinsamt vilket jag kan förstå men ack så viktigt det är.

Jag tänker inte försöka dölja något utan vara öppen här med er & säg att det är okej att må dåligt men att det är så viktigt att göra det bästa av situationen för att lösa sina problem, idag ska jag prata med en kurator/psykolog som jag tidigare haft kontakt med.

Något jag också bestämt mig för är att testa detta med yoga på riktigt. Jag tänkte köra en yoga challange under 30 dagar för att se om det kan göra något mot min stressade kropp. Jag testade igår men lyckades inte direkt men jag ska ge det en chans till helt enkelt, tänkte passa på idag när grabbarna är på dagis igen.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

annaengborg
annaengborg,
Hoppas det går bättre med yogan! 😃 Det är ju en fantastisk träningsform när man väl kommer in i det. Blir lite sugen på att ta upp det igen också!
nouw.com/annaengborg