3 VECKORS KONTROLL

Idag är vår älskade William tre veckor. Dessa tre veckor har gått så galet fort !! Tänk om graviditeten kunnat gå så här fort?! Dessa tre veckor fyllda av kärlek, känslor, hormoner, en stor omställning men massor av kärlek återigen. Det känns ändå som att han vart här hos oss längre än så, som om han alltid varit här hos oss, Wille känns som en sån självklar del av oss & familjen.

Vi lämnade ju storebror på dagis imorse en hemskt jobbig lämning men han hade haft det så bra & var superstolt när jag kom för att hämta & hade med mig lillebror. Wiggo sken upp som en sol & kramade om både mig & Wille. Under tiden Wiggo lekte på dagis så var jag & Wille på bvc för en tre veckors kontroll. Det går absolut ingen nöd på Wille iallafall trotts att hans mamma mår dåligt. Han växer på så de knakar både i vikt & längd. Han väger nu 4210g vilket Wiggo vägde först vid 7,5 veckas ålder. Lång är han också redan 54cm lång det var Wiggo först vid 2 månader.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

johannakjell
johannakjell,
Häftigt att de kan skilja så mycket på vikt och längd på syskon😍 Vi väntar bebis nr2 och jag är sååå spänd på att de hur lika/olika de kommer att vara ☺️🙏🏼
nouw.com/johannakjell
eschutz
eschutz,
Det är ju två helt olika individer 😊 Wiggo är dessutom för tidigt föde & missade ett par veckor i magen att växa till sig på.
nouw.com/eschutz