24 timmar utan mat

Jag skulle ljuga om jag sa annat än att mitt humör vart på en riktigt dålig nivå idag men kanske inte är så konstigt med tanke på att jag inte ätit någon mat på över 24 timmar, enbart druckit de där vidriga som ska rena tarmarna inför morgondagen.. Jag höll på att kräkas, kändes som om benen skulle ge vika så faktisk fick jag inte i mig allt men jag tror det gjort verkan ändå eller nej jag vet !

Barnen var riktigt trötta ikväll & Wiggo somnade med mig i soffan efter dagis. Han hade busat på som vanligt men när vi kom hem sa han att han hade så ont i sina ben något han pratar ofta om, befarar att han har växtvärk & kanske får han de lika jobbigt som jag hade. Jag minns verkligen hur ont det gjorde i benen! Hemskt ! Just nu är klockan inte ens 20:00 men vet ni? Jag har borstat tänderna & tänker göra allt vad jag kan för att jobba ikapp lite sömn.

Den här fina tomten placerade Wiggo på mitt sängbord igår, ”Mamma de här är du & pappa som pussas” gulligt ju! Den står dock i fönstret nu & de är en tomte jag fick av min mormor samma år som Viktor o jag hade träffats.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer