1:à Maj med familjen

Dagen startades 06:30 med två pigga barn. Jag var förvisso redan vaken innan men så har det alltid varit oavsett tidpunkt på dygnet vaknar jag alltid en stund innan barnen vaknar. Jag har dessutom nu rätt svårt att sova, har fått så ont i ryggen av att jag hela tiden ligger ner, dessa snart två veckor har satt sina spår om vi säger så.

Efter Willes vila tog vi en vända till Lidl innan vi styrde mot mina föräldrar för lek bus & middag. Dagens fika intogs här hemma med barnens farmor & farfar & vi hann även med att handla glass från Glassbilen till Wiggos glädje!

Jag har annars idag haft riktigt ont i magen, i såret vid naveln. Min navel är helt förstörd efter fyra operationer, hela min mage är full av ärr.. En dag i taget jag blir sakta bättre även om det stundvis inte känns så..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Vad har du gjort för fler operationer än dom två senaste? Så jobbigt med fyra operationer och jag har inte gjort en enda 😅 och toknojar över galloperationer som aldrig blir av 😬
nouw.com/bolmgren
eschutz
eschutz,
För just magen Har jag opererats 2 gånger för blindtarmen, helt onödigt med två då dom vid första op inte tog ut blindtarmen för den inte var infekterad. Jag låg inne en vecka med brutala smärtor o feber o dom misstänkte blindtarmen därav titthålsoperation men de va de inte förens ett år senare då tog dom ut den & sen då Galloperationen som också var titthål & sen nu för magsäcken. Har även opererat knät efter en trafikolycka och opererat höger hand för karpaltunneln.
nouw.com/eschutz